top of page

Verder naar baby 

De dag dat jullie kleine mensje geboren wordt, is een dag die werkelijk met geen enkele dag te vergelijken is! Eindelijk ontmoeten jullie na 9 maanden wachten jullie kleintje. Je kan dus oprecht zeggen dat het de mooiste dag in jullie leven is! De momenten van spanning, verlangen, (helaas ook de) pijn, opluchting en tranen van geluk komen die dag allemaal voorbij. Dit zijn stuk voor stuk prachtige momenten die ik heel graag voor jullie wil vastleggen.

We spreken van tevoren af op welk moment ik jullie kant op kom en wat je wel en niet in beeld wilt hebben. Op het moment dat ik binnen ben en jij hard je best ligt te doen zal ik, helemaal op de achtergrond, een smaakvolle reportage maken van dit bijzondere moment. Ik loop niet in de weg, ik bemoei me nergens mee, het enige dat ik doe is emoties vangen in beelden. 

 

Ruim voor je uitgerekende datum kom ik een kop koffie bij jullie drinken om vast even kennis te maken, zodat er niet een wildvreemde binnen komt op zo'n intiem moment in je leven...

Wil jij ook de rest van je leven terug kunnen kijken op het meest bijzondere moment in je leven? Neem dan snel contact met me op!

 

Hier onder vind je mijn recente werk. 

Hopelijk tot snel!

Klik op de foto, zo kun je de gehele bevalling zien.

Bevalling Staas

Bevalling Daan

bottom of page