top of page

Verder naar bevalling

Je eigen kleine mensje groeit in je buik, hoe bijzonder is dat! Het is het meest pure moment in je leven! Je lijf verandert in alle opzichten en maakt zich in al die maanden klaar voor de bevalling! En laten we vooral niet vergeten hoe belachelijk nieuwsgierig je raakt naar hoe je kleine mopje er uit zal zien! Laat dit bijzondere moment in je leven daarom ook niet zo maar voorbij gaan, want hoe jammer zou het zijn als je daar geen mooie foto's van over houdt! 

 

Geen flitsers, reflectieschermen of de standaard cliche dingen zoals: hartjes op de buik, muisjes of slofjes! Gewoon jij met je prachtige buik en ik. En een camera. Op een waanzinnige lokatie of je eigen vertrouwde huisje! Gezellig, samen mooie beelden maken. Een paar uurtjes draait het helemaal om jou en het kleintje dat je over een paar weken in je handen gaat houden, nu nog verpakt in een fotogeniek "huisje".

 

Spannend? Ja, de eerste 10 minuten (daarna alleen maar heel erg leuk!)
Vermoeiend? Nog nooit wat gemerkt bij mijn "modellen".  
Het resultaat? Prachtige, unieke en sfeervolle beelden die je de rest van je leven zal koesteren!

 

Wil jij jezelf ook verwennen met een zwangerschaps-fotoshoot? En je zwangerschap op een unieke manier vast laten leggen? De mooiste resultaten zijn, vind ik, te halen tussen de 32 en 36 weken zwangerschap, dus wacht niet te lang met het boeken van een shoot.

 

Deze bijzondere tijd in je leven ook mooi vast laten leggen? Neem dan snel contact met me op!

Hier onder vind je mijn recente werk.

Hopelijk tot snel!

 

 

 

bottom of page