Mensen die mij kennen weten dat ik van kletsen houd, maar jeetje jongens een heel stuk over jezelf hier neerzetten is toch echt wel een dingetje hoor! Niet gelogen, maar ik denk dat ik minstens 18 keer overnieuw ben begonnen met typen. Maar als je het tot nu toe gelezen hebt wil je vast de rest lezen over de vrouw achter de camera. En die gene ben ik, Jay van Oers. Geboren in de winter van 1979. Mijn jeugd doorgebracht in zo'n beetje heel Nederland. Mama van Sem, Pien en Dop. Samen met de liefde van mijn leven Martijn wonen wij in het fijne Breda.

 

Een aantal jaar geleden deed ik het! Na dik 12 jaar gewerkt te hebben bij Prenatal zei ik mijn baan op. In het laatste jaar bij Prenatal startte ik mijn bedrijf op onder de naam "Bijna Mama Fotografie" Mijn avontuur in de fotografie was begonnen. Na een aantal maanden kreeg ik soms ook aanvragen die helemaal niets te maken hadden met alleen zwanger of een baby. Super gaaf natuurlijk! Het zette mij wel aan het denken, want hoe leuk is het om gewoon alles te mogen gaan fotograferen dat je leuk vindt. Ik besloot om bij Prenatal te stoppen en volledig voor de fotografie te gaan.  Bedacht een nieuwe naam voor mijn website, een naam die niet doorsnee is en waar alle soorten fotografie mooi onder pastte.  Super spannend natuurlijk om je vaste baan op te zeggen, maar jeetje, de beste beslissing ooit! Ik mag namelijk dat doen waar ik echt meer dan gelukkig van raak. Elke keer mag ik even in het leven van een ander stappen. Hun liefde vastleggen, verhalen horen, lachen en soms ook tranen laten. Een echte bofkont dus!

 

Naast het plezier dat ik heb in fotograferen, kan ik ook enorm genieten van rommelmarkten (en dan het liefste in van die lange straten in Frankrijk) . Wanneer ik dan weer iets mee naar huis sleep, gooi ik met 1 gekocht ding heel mijn huiskamer om, HEERLIJK! Klinkt misschien suf, maar in de tuin werken vind ik echt heel fijn. Gedachten op nul en lekker met je handen in de aarde! Owww en vakanties vieren met mijn gezin dat is echt zo enorm fijn. Alle tijd voor elkaar, pyjama dagen, uitgebreid ontbijten, uiteten, ijsjes uitproberen, dingen zien en zo kan ik wel blijven opsommen! Want naast mijn baan als fotograaf ben ik ook een mama en dat dat is eigenlijk de allermooiste "baan" die je maar mag hebben. Onze mopjes zijn alle 3 zo verschillend, maar zo mooi, lief en zorgzaam. Fijn dat ik hun mama mag zijn!

Familie kiekjes

Show More