top of page

fijne woorden

"Mijn hart maakt sprongetjes, wanneer mijn klanten van die enorm lieve berichtjes sturen na het zien van de foto's. Of ze nou kort of lang geschreven zijn, het maakt mij trots en blij tegelijk! Wat ben ik toch een mazzelkont dat ik met zo veel fijne mensen samen mag werken..."

_DSC8102ZW.jpg

OMG! De foto's zijn zoooooooo ontzettend mooi, helemaal verliefd op!

Dat Jay haar liefde en passie bij fotograferen heeft liggen (en ook een liefde voor zwart-wit foto's heeft) daar hoef ik geen recensie voor te schrijven, dat zie je zo terug in al haar foto's, stuk voor stuk!

Foto's met een verhaal en beleving en die dan nog eens vastgelegd op de perfecte momenten. Zodat wij als we naar de foto's kijken alles nog een keer mogen beleven. Fijn mens om om je heen te hebben!

Dikke vette thank you Jay!

Liefs Kiki

_DSR0440ZW.png

Jay heeft op 19/7/2018 onze perfecte bruiloft gefotografeerd. De gesprekken voorafgaand waren al een feestje, je voelt je meteen op je gemak. Ze laat je helemaal je eigen dag indelen en komt met tips waar je zelf nooit aan zou denken. Ook is ze langs geweest bij onze locatie om te kijken waar de mooiste plekjes zijn en ook hier hebben we leuk app contact over gehad. Dan is DE dag aangebroken en staat ze vroeg in de ochtend bij ons op de stoep. Een hele fijne dag mede door jou.

 

Jeetje... wat kun jij goed fotograferen Jay!! Tranen toen we de foto's zagen en zo mooi en fijn dat je het zelf ook met zoveel emotie doet! Nog elke keer is het genieten als we de foto's terug kijken en nemen ze ons weer helemaal terug naar onze topdag.

 

Wat ben je een fijn mens en wat ben je goed in je vak. We kijken er nu alweer naar uit om een volgende keer van jou en je fotokunsten te mogen genieten!

 

Dikke kus van Ann & Fenna

_DSC0382ZW.jpg

Jay heeft foto's gemaakt tijdens de zwangerschap en na de geboorte van ons zoontje.

Dit was wel uit onz comfort zone, maar Jay was zo open en gezellig dat het heel fijn was.

Ook onze dochter was volledig op haar gemak. Buiten dit waren de foto's tof, stoer, maar ook heel liefdevol!

Ik raad Milk and Honey Fotografie daarom ook met een dikke Ja aan!

Groetjes Jessica

_DSC1868 copyZW.jpg

Lieve Jay,

Ontzettend bedankt voor de enorm mooie foto's en de gezelligheid! Jij zorgt voor de zo belangrijke, tastbare herinneringen.

Dankjewel!

Thomas

Wat een fijne, positieve, lieve en getalenteerde fotografe ben jij! Oog voor mooie momenten. We hebben genoten van je aanwezigheid op onze bruiloft. Topmens! 

 

Duizend maal dank!

Gemma

_DSC4733ZW.jpg

WoW WoW WoW. WoW!!!!!

Geen woorden voor Jay, speechless!! Ben echt super happy met de foto's!! Mijn man ook!! Echt heeeel erg goed gelukt en heel mooi geworden!! Mooie herinnering voor later. Heerlijk om zo mijn verlof in te gaan. We gaan er nog lang van genieten.

Onwijs bedankt!!! You Rock!!

X Radha

_edited.png

We hebben een super dag gehad, het weer begon wat onstuimig maar klaarde al snel weer op waardoor het effect van de foto's echt waanzinnig waren. Samen met me hubby en onze oudste dochter hebben we een super leuke tijd gehad met Jay. 

 

Wat een ontzettende leuke en gezellige vrouw is dat, ze ging ook ontzettend leuk met onze dochter om! Victoria mocht zelfs nog een paar foto's samen met haar maken van haar papa en mama. Onze dochter maakte op een gegeven moment een opmerking dat het papa's schuld was dat er een baby in mama's buik zat waardoor iedereen in een deuk lag en er hele leuke spontane foto's zijn gemaakt. Al om al hebben wij een super dag gehad en zijn de foto's geweldig mooi geworden en dit hebben wij allemaal te danken aan Jay. Super dat je dit voor ons wilde doen, een herinnering om nooit meer te vergeten!

 

Laudry

_DSC4375ZW.png

Milk and Honey Fotografie heeft onze prachtige dag vastgelegd. Wat was dat fijn! Niets is te gek en lekker ontspannen. Jay is een heel lief persoon en dan de foto's!!!! Wat een prachtige foto's. Heel erg blij met het resultaat.

Liefs Sharon

ps: ik blijf maar naar ze kijken, krijg er gewoon geen genoeg van. Net de foto's uitgezocht voor een instawall!

_DSC0115_2ZW_edited.jpg

Jay heeft foto's van mijn zusje en mij gemaakt. Dit was een heerlijke dag. We zijn samen met Jay naar de heide gegaan. Jay had deze locatie uitgekozen en al snel bleek dat zij een perfect oog heeft voor mooie plekjes om te fotograferen.

 

We voelden ons wat onwennig omdat we nog nooit een fotoshoot hadden gedaan, maar dit gevoel werd al snel door Jay weggenomen. Ze gaf fijne aanwijzingen en stelde ons direct op ons gemak. We hebben erg gelachen en het was heel gezellig! En toen kregen we de resultaten toegestuurd: wow, prachtig!

Geen standaard-studio-foto's, maar foto's waarin de personen , het verhaal, de emotie en de locatie als een natuurlijk geheel worden neergezet. We zijn er heel blij mee en ik kan iedereen aanraden om een fotoshoot bij Jay te boeken!

 

Martine & Gerry

_DSC0139_edited.jpg

Tijdens onze zwangerschap hebben we Jay gevraagd om voor ons de zwangerschapsfoto's te maken. We wilde graag foto's in een natuurlijke omgeving. Jay gaf als tip om dan in Breda een shoot te houden in de bossen, omdat daar een paar hele mooie plekken waren om mooie foto's te maken.

 

Ze gaat (bijna) letterlijk geen drol uit de weg voor het maken van foto's in het gras hihihi. Het resultaat was boven verwachting mooi. Tussen Jay en ons was er meteen een klik. Dit komt vooral omdat Jay een heerlijk ongedwongen vibe heeft. Geen idee is te gek en samen werd het een leuke shoot en zoals gezegd een top eindresultaat. Grappig om mee te maken dat op het moment van het maken van de foto's je niet kan indenken hoe mooi het resultaat zal zijn. Binnen zeer korte tijd hebben we de foto's ontvangen en was iedereen die onze foto's heeft gezien zeer te spreken over de verrassend leuke en mooie foto's.

 

Omdat het zo een fijne shoot is geweest en dat Jay een toffe fotografe is hebben we haar weer gevraagd na de geboorte van onze zoon om ook nu weer foto's te komen maken. Weer meteen bij binnenkomst erg gezellig en terwijl ze haar thee nog niet op had begon ze al met de shoot van onze zoon. Die lag zo mooi te slapen zei ze. Ze moest er meteen foto's van maken. Ook dit keer was het resultaat weer top. Echt moooooie en vooral verrassende foto's.

 

Je bent een topper Jay! 

Bébert, Sharon & Reza.

_DSC5376ZW.jpg

Jay is een hele fijne fotograaf die de mooie en pure momenten vast kan leggen. Het resultaat is altijd prachtig!

Een hele mooie herinnering voor altijd.

Ze heeft mijn bedrijfsfoto's gemaakt waar ik superblij mee ben. Alles valt als een puzzel in elkaar toen alle mooie foto's op mijn website kwamen. Precies de uitstraling en de feeling die ik wilde. En ten slotte is het een heel fijn mens!

Groetjes Claire.

_DSC0025_edited.jpg

Wat een heerlijke dag was het op de dag van de fotoshoot! We hebben ontzettend veel gelachen die dag.. De foto's geven een goed beeld zoals mijn zus en ik zijn, we lachen veel samen en kunnen de juiste steun bij elkaar vinden die we nodig hebben. Dat vind ik het mooiste van de foto's, dat ze laten zien wie we echt zijn.

 

Ook met Jay hebben we veel gelachen, een gezellige fotografe die meteen voor een leuke sfeer zorgt. Ze heeft goeie ideeën! Mijn zus en ik zijn ontzettend blij met het eindresultaat.. De complimenten stroomde binnen toen we de eerste foto online zette! En dat is toch ook het grootste compliment voor een fotografe zelf..? Als het aan mij zou liggen absoluut voor herhaling vatbaar..

 

Marlou

_DSC4937ZW.jpg

Wow! Ze zijn echt geweldig! 

Je hebt de verwachtingen meer dan waargemaakt. We zijn er heel blij mee!

Mijn favorieten zijn die op de landingsbaan waar ik op de lijn naar jou toeloop (in zwart-wit). Met Maarten samen op de heide en dan nog die ene dat ik topless op de foto sta.

Een mooi aandenken aan 9 heel bijzondere maanden!

Dank je wel,

Esther

_DSC7546ZW.jpg

OMG!!! Fucking vette foto's!

Ik hoopte dat er geen einde aan kwam!! Je hebt meegeholpen om deze pittige pittige periode een mooi plekje te geven. Je bent een topper Jay en we hadden dit voor geen goud willen missen met jou!

Dank je wel voor deze fijne, mooie plaatjes van ons meisje. We zijn verliefd!

WAUW Jay!

Leonie

_DSC8973ZW.jpg

Onlangs beviel onze kat van 5 kittens. Het voeden ging niet vanzelf en besloten we om moeder kat te ontzien en de voedingen op ons te nemen. Dit maakte super sociale kittens en een ervaring om nooit te vergeten. Hoe leuk om dat vast te laten leggen. 

 

Spannend, Milk and Honey Fotografie komt fotograferen. Ik voel me een beetje opgelaten want ik sta liever aan de andere kant van de lens. We drinken koffie en kletsen, Jay haalt haar lenzen tevoorschijn en zegt "doe maar alsof ik er niet ben" Na twee clicks zakt het opgelaten gevoel en schiet Jay een prachtige eerlijke serie van mezelf met de kittens. 

 

Al snel volgt er een sneakpeak van de eerste beelden. Prachtig vind ik ze, ik ben een groot fan van Jay's (h)eerlijke werk en zal deze platen voor altijd koesteren. 

 

Bedankt lieve Jay tot de volgende! 

X Rilana

_DSC4531_edited.jpg

Bij Milk and Honey Fotografie hebben wij onze zwangerschaps-fotoshoot laten doen. Niet goed wetende wat we hiervan moesten verwachten zijn we er voor gegaan, we hadden Milk and Honey Fotografie namelijk via Facebook gevonden. Vooraf was er al een hele fijne communicatie waarbij wensen en gedachten gedeeld werden over de zwangerschapsshoot. 

 

Nu achteraf gezien is deze fotoshoot 1 van de fijnste momenten van de zwangerschap geweest, dit ook doordat Jay met veel liefde en plezier de shoot weet te vullen en met haar zachte persoonlijkheid een heerlijk mens is om mee te werken. We konden even voor ons de “ellende” die tijdens de zwangerschap speelde even vergeten. 

 

Omdat de zwangerschapsshoot zo goed bevallen was kozen we er voor om ook een newborn shoot bij te doen. Wederom met een verbluffend resultaat en een heerlijke herinnering die nu bij ons in huis komt te hangen. 

 

Jay zorgt er voor dat niet alleen het resultaat helemaal top is, maar ook dat de weg ernaar toe een warme gedachte is om op terug te kijken.

 

Annemee

_DSC6873ZW.jpg

Te gek zeg! Wat een mooie gave foto's!!

En wat werkt zwart-wit toch ongelooflijk lekker. Ik vind het super om deze "normale" momenten zo te hebben vastgelegd. Mooi aandenken voor later!

Echt super!

Noortje

_DSC4113ZW.jpg

 Geschreven door de oma 

Jay is tijdens ons familieweekend aangesloten voor een fotoshoot. Ze heeft dat super gedaan, want ze is rustig in de ontspannen, gemoedelijke familieweekendsfeer meegegaan en heeft ons gefotografeerd zoals we zijn. Dat voelde vanzelfsprekend en natuurlijk, en juist dat maakt het zo knap. Het resultaat is prachtig: een aantal goede familieportretten en een serie 'actiefoto's' waarop ze ons en onze interactie goed heeft vastgelegd. Geen geposeerde opsmuk, maar prachtige foto's van echte mensen.

 

Dankjewel Jay!

Margreet

 

 

 

Vol trots laat ik graag de foto's zien die je van onze familie gemaakt hebt. Mensen zijn onder de indruk van de spontane en goede foto's. Ze hangen in de gang..

 

Het is vooral dat je fotografeert in onze interactie van een groep van 7 volwassen en 7 pubers/ tieners. Het ziet er zo naturel uit. Ook die foto van mij en mijn dochters waar 2 kleinkinderen iets verder er achter staan (tussen de bomen. Dat is toch prachtig! Dit is fotografie waar ik van houd!

Met dank. Ik geniet er dagelijks van. Gertien

bottom of page