top of page

kletsen kan ik als de beste, maar wanneer je dan een stukje "moet" wijden aan jezelf dan is dat toch net even anders! Maar laat ik vooral mijn best eens doen! De gene achter Milk & Honey, dat ben ik! Jay, 35 jaar een woon in het heerlijke Breda! Zoals je al ziet aan de foto's hier onderaan, doe ik dat niet in mijn 1-tje! Ik doe dat samen met Martijn en onze 3 kinderen, Sem, Pien en Dop! Naast dat ik fotografeer ben ik gek op alles wat met interieur en lifestyle te maken heeft! Het rondsnuffelen op markten vind ik heerlijk en neem ook altijd wel iets mee naar huis! Soms met enige frustratie van mijn man, want met 1 gekocht ding kan ik heel mijn huis op zijn kop zetten zodat het er weer lekker anders en vernieuwd uit ziet.

 

Genieten, dat doe ik in mijn leven! Niet alleen in mijn "eigen" wereldje maar ook wanneer ik even in iemand zijn leven stap wanneer ik fotografeer. Je krijgt in een korte tijd zo veel verhalen te horen. Wanneer ik thuis kom en de eerste beelden terug zie op mijn computer herleef ik heel de shoot (dit ook wanneer de shoot een half jaar geleden is). Ik krijg er altijd een glimlach van! Ik mag echt in mijn handen knijpen dat ik z'n fijn beroep heb, waar ik met elk haartje op mijn lijf van geniet!

 

 

 

Ik kan ook tijdens een bruiloft het niet bedwingen om een traan te laten, zoveel liefde en spanningen die ddag brengen voor het paar en dan hoppa, alles wat eruit komt!

Persoonlijke kiekjes

Veel liefs ,

Jay

Moeder van Sem, Pien en Dop. De groote liefde van Tijn. Woont in breda. Gek op bloemen. Kan uren lang verdwalen op rommelmarkten. Drinkt thee met melk. Flow, Ariadne en VTwonen zijn haar lievelings tijdschriften. Vol emotie. Komt altijd waxinelichtjes te kort. Altijd bezig met het huis te veranderen. Kadootjes inpakken is een feest. BBQ-en. Zusje. Lieve kleine briefjes schrijven. Genieten in de tuin. Uit eten gaan. Prenatal. Lang kletsen met vriendinnen. Kritisch. Over de top gaan met kinderfeestjes. Zonvakanties. Een mooi weer fietser. Recepten uitproberen. Tikkeltje eigenwijs. Sieraden. Te veel ideeen, te weinig tijd. Spelletjes spelen. Loopt graag op bloten voeten. Dochter. ​Creatief. 

Wat leuk dat je contact met mij gaat opnemen. Als je het onderstaande formulier invult, kom ik heel snel bij je terug met een antwoord.

Wil je liever gelijk contact leggen? Bel me dan gerust op: 0031 (0)6-43403660

Dank je wel! Je e-mail is verzonden

Je kunt Milk and Honey Fotografie ook volgen via

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page