top of page
_DSC7132ZW.jpg

Verder naar Saar

De bevalling vanuit mij geschreven

 Lieve woorden van de mama's 

 

5 December op pakjesavond werd ik om 23:10 gebeld. "De vliezen zijn gebroken!" Zou het dan echt zo ver zijn? De uitgerekende datum was namelijk 6 december en een bevalling op de uitgerekende datum is aardig uniek! Ik probeerde op tijd te gaan slapen, want we hadden afgesproken dat wanneer de mama's naar het ziekenhuis zouden gaan ik ook zou gaan rijden. Voor de gene die mij niet kennen is op tijd gaan slapen dus een dingetje. Ik slaap gemiddeld pas rond een uur of 2/half 3. Dus slapen lukte niet en ik bedacht me om nog even een bak koffie erin te gooien om 3 uur ( je weet maar nooit of je een nachtje moet doorhalen) Tja, dat was misschien niet zo handig, want om 03:15 werd ik weer gebeld door Fenna. De verloskundige was geweest en zou om 7 uur weer terug komen. Hopelijk dan met genoeg cm ontsluiting. 07:22 werd ik wakker door de telefoon (toch nog anderhalf uur geslapen) en met goed nieuws! Aankleden, spullen pakken en gaan! En zo kwamen we tegelijk bij het ziekenhuis aan! Annemarie in een rolstoel, weeën weg puffend en met een grote emmer op haar schoot. MISSELIJK! Een uurtje voorbij en de misselijkheid bleef aan, de weeën zetten goed door. Tijd voor een ruggenprik. Het was druk, dus het was 3 kwartier wachten daarop. De gynaecoloog kwam binnen (hartslag van de baby was minder) en dacht 2 dingen. Gelukkig klopte het laatste: 10 cm ontsluiting! Geen ruggenprik meer! Ow jongens! Wat een oerkracht!! Wat een emotie!! Ik kan jullie niet vertellen hoe belachelijk bijzonder ik het altijd vind om bij zo'n item en magisch moment te mogen zijn! En misschien was dat gister nog een tikje extra bijzonder. Ik heb namelijk Annemarie en Fenna's bruiloft mogen vastleggen, met hun honden, de bekendmaking dat ze zwanger waren en een zwangerschaps-shoot. Je kan dus wel zeggen dat we echt een fijne band samen hebben!

 

 

Lieve Jay,

 

2,5 jaar geleden begonnen we met onze bruiloft. Hierna volgde een shoot met de honden, aankondiging van de zwangerschap en een zwangerschapsshoot. Al zoveel dierbare momenten heb je van ons vastgelegd dus een bevallingsshoot kon dan ook niet ontbreken.

6 december, de dag dat ons kleine wondertje is geboren. We kunnen het niet vaak genoeg tegen je zeggen, wat een talent heb jij! Daarnaast ben je ook een ontzettend lief en fijn persoon om bij je te hebben. Veel van onze naaste heb je ontroerd met je foto’s, wat een fijn gevoel is dat. We zijn je enorm dankbaar dat we al deze bijzondere momenten met jou kunnen delen en jij deze voor ons vast wil leggen... als de beste!! Op naar nog meer geluksmomentjes voor de camera, wij kunnen nu al niet wachten op een volgende shoot.

 

Dikke kus van Ann, Fen en Muk

bottom of page