Sanne

&

Robrecht

Einde van deze zomer mocht ik een huwelijk schieten in België. En niet zomaar een 1! Eentje in festival-style. En als ik zeg festival, dan bedoel ik dat ook echt. 

Sanne en Robrecht gaven elkaar namelijk op het festival terrein van Pukkelpop het Ja-woord. En nee niet met duizenden hossende mensen op het terrein , maar een week nadat het festival gehouden werd. De twee hebben elkaar ooit op Pukkelpop ontmoet, dus hoe mooi om het op deze manier te mogen vieren.

Met de festival-organisatie was geregeld dat een hoop van de heuse Pukkelpop-festival-aankleding gebruikt mocht worden voor de aankleding van dit sprookjeshuwelijk, zoooo leuk! Alle gasten kregen zelfs het officiële Pukkelpop festival 2017 bandje om hun pols.

Na het ja-woord zijn we terug gegaan naar hun huis, waar vervolgens, zoals Sanne zegt, "in hun tuintje" (de tent alleen al die er stond was even groot als mijn huis en tuin in 1) het feest gevierd werd. Duizenden lichtjes, mooi gestylde bloemen van Bloemen Flo. Een Foodtruck van Fingerfood truck met hun heerlijke lekkernijen (voor de kleine broodjes hamburger met truffel mogen ze me midden in de nacht wakker maken) en de lange tafels met wel 50 verschillende stoelen eraan.

Sanne vertelde me dat ze de stoelen voor TIEN CENT PER STUK gekocht hadden, wat briljant! Na afloop mochten alle vrienden en familie een stoel kiezen om mee naar huis te nemen. En Ik, ik heb er gewoon 2 gekregen, die straks in mijn (nog steeds aan het verbouwen) kantoor komen te staan. Wat een fantastisch aandenken aan deze prachtige dag!

Ik heb echt enorm genoten van deze dag, alles klopte! Het weer deed zijn best, aankleding was geweldig, het bruidspaar was om door een ringetje te halen. Hun kleine meisje Sam stal de show met haar kleine krulletjes en het steeds wegduiken onder de jurk van mama. 

Dank jullie wel lief bruidspaar en iedereen om jullie heen. Deze dag gaat als een zeer warme herinnering mee in mijn gedachten. Wat voelde ik mij welkom!

Lifestyle fotograaf in Breda

  • Facebook
  • Instagram