top of page

Every picuture

tells a story

Monique

&

Danny

Einde van de zomer mocht ik dan eindelijk mijn aller eerste buitenlandse bruiloft ooit schieten! Oké oke, dat klinkt natuurlijk meer dan geweldig (en dat was het ook), maar feitelijk gezien was het maar een paar uurtjes de grens over naar België! Hoe dan ook, het was er niet zomaar een! Eentje in festival-style. En als ik zeg festival, dan bedoel ik dat ook echt!

 

Sanne en Robrecht hebben elkaar ontmoet op Pukkelpop (een festival in België) en hadden het zo geregeld dat het Ja-woord zou plaatsvinden op dat zelfde terrein. En nee niet met duizenden hossende mensen , maar een week nadat het festival gehouden werd. Met de festival-organisatie was geregeld dat een hoop van de heuse Pukkelpop-festival-aankleding gebruikt mocht worden voor de aankleding. Dit op de trouwlocatie, maar ook in hun eigen "tuintje' waar het feest gegeven werd. Hoe geweldig is dat!

 

We begonnen de dag bij hun thuis. Het was een gezellige boel. Iedereen in de make-up en de haren werden met duizenden speltjes vastgezet. Ondertussen kreeg ik een bakje koffie en keek naar hun "tuintje" zoals Sanne dat noemde. Nu woon ikzelf niet giga klein, maar een "tuintje" kon je dit echt niet meer noemen hoor! Ik denk dat alleen al de tent de grote van mijn huis en tuin samen waren. Hoe dan ook, het zag er echt geweldig uit! Bloemen, props van het festival, foodtruck, lounge gedeeltes, grote dansvloer en lange tafels met allemaal verschillende houten stoelen eromheen. Sanne vertelde me dat ze de stoelen voor TIEN CENT PER STUK gekocht hadden, wat briljant! Na afloop mochten alle vrienden en familie een stoel kiezen om mee naar huis te nemen. En Ik, ik heb er gewoon 2 gekregen en staan nu in mijn kantoor. Wat een fantastisch aandenken aan deze prachtige dag!

De bruid werd aangekleed door haar zussen en niet kort daarna kwam Robrecht haar ophalen. Van hun dochtertje Sam kregen ze gelijk een prachtige tekening. Met zijn alle (ouders, broers en zussen en de aanhang) gingen we naar binnen voor een toost op het bruidspaar. Niet lang daarna maakte we ons klaar voor vertrek naar de trouwlocatie.

Alle gasten kregen bij aankomst een polsbandje aan (de echte, van het festival) en namen plaats. Robrecht stond ook klaar en zo kon het dan echt beginnen. Met een terreinwagen van het festival zelf kwamen Sanne en haar lieve vader aan! Wat een binnenkomst was dat! 

De ceremonie was geweldig! Lieve woorden van broers en vader, het zingen door de zussen en hun kleine Sam stal de show, omdat ze regelmatig onder de jurk van haar moeder verdween. Het kon haast niet fijner dan dit! Duizenden rijstkorrels vlogen om je oren en het app

Lifestyle fotograaf in Breda

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page