top of page

Every picuture

tells a story

_DSC0914ZW.jpg

Ilona

&

Hans

Wat waren wij blij dat we jou als fotograaf hebben uitgekozen voor onze bruiloft. Niet alleen omdat de foto's schitterend zijn maar ook omdat het onze eigen foto's zijn. 

 

Tijdens de kennismaking was er al gelijk een klik. Al snel wisten wij dat we haar heel graag wilden. En gelukkig had ze tijd ;-)

 

Toen Jay, op de grote dag, bij ons kwam heeft ze zich eerst gericht op onze zoon. Zo kon hij wennen aan haar en aan de camera. Dit ging zo fijn dat na verloop van tijd hij er helemaal geen aandacht meer aan schonk. Hij deed werkelijk alles wat Jay vroeg. Buiten dat wist ze ons ook op ons gemak te stellen en al gauw kwamen wij uit onze comfortzone. 

Er zijn dan ook veel 'gekke' foto's gemaakt! Maar wel precies zoals wij zijn. Na de shoot, ceremonie, diner en een stukje van de avond. Ging ze helaas al naar huis. Het was gewoon jammer dat zo'n fijn persoon al weg was. 

 

Wij hadden onze dag bewust intiem gehouden met alleen maar mensen die ons dierbaar zijn en Jay paste hier perfect tussen.  Na afloop hebben we van veel mensen de complimenten gekregen over Jay. Dat ze zo aardig en lief was en bijna onopvallend te werk ging. Bij het zien van de foto's ontvangen wij ook alleen maar complimenten voor haar mooie werk. 

 

Lieve Jay, je bent echt een kanjer! Mede dankzij jou en je foto's hebben wij ontzettend genoten van onze trouwdag. Elke keer als wij het fotoboek zien krijgen wij weer een fijn gevoel bij het zien van al die mooie foto's. 

 

Wij hopen dat je nog heel lang foto's blijft maken en mooie herinneringen vast blijft leggen want dan maak je vast nog meer mensen ontzettend blij! Je bent echt een topwijf! 

 

Liefs,

Hans&Ilona 

Lifestyle fotograaf in Breda

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page