top of page
Geboorte fotograaf Breda

Verder naar Muk

Het persoonlijke verhaal van Gemma

Het leek ons enorm fijn om een geboortefotograaf te hebben. Zo zou mijn vriend zich niet bezig hoeven houden met foto’s maken en was ik als controlefreak er gerust op dat we van alle mooie momenten foto’s zouden hebben. Via via kwam ik bij Jay terecht. Een kennismakingsgesprek was zo gepland. Hoewel ik graag een geboortefotograaf wilde, vond ik het ook enorm spannend. Je laat toch een onbekende toe bij een mega intiem moment. Toen Jay bij ons thuis kwam om kennis te maken, was die spanning meteen weg. Jay is een rustig, lief en warm persoon en doordat alles mogelijk is, voelden wij ons al gauw op ons gemak. 

 

Jay heeft met ons veel contact gehouden in de weken voor de uitgerekende datum. Dit was heel fijn, want zo wisten we zeker dat Jay goed op de hoogte was en stand-by stond. Ze wist dan ook als eerste dat ik ingeleid zou worden. Op dat moment heeft mijn vriend de communicatie overgenomen. Toen de weeën begonnen gingen we al gauw naar het ziekenhuis en heb ik een ruggenprik gekregen. Het lange wachten was begonnen, want helaas ging de ontsluiting niet vooruit. Na een nacht met weinig vooruitgang werd er overlegd en kwam voorzichtig een keizersnede ter sprake. Hier baalde ik enorm van, maar ook omdat Jay er dan niet bij zou mogen zijn! Gelukkig begonnen de wee-opwekkers te werken en vorderde de ontsluiting! Toen heeft mijn vriend Jay gauw gebeld en binnen no-time was ze in het ziekenhuis. Het ging precies zoals ik verwacht en gehoopt had. Jay was super lief tijdens de hele bevalling. Het duurde nog heel wat uurtjes voor ik mocht gaan persen. In de tussentijd voelde Jay goed aan wanneer er ruimte was voor foto’s en wanneer ze ons even een momentje samen moest geven. Jay zorgde ervoor dat het voor ons niet gek voelde als er foto’s werden gemaakt, op welk moment dan ook. Naar het eind toe had ik het niet eens meer in de gaten. Fun fact: toen onze baby geboren was, was het Jay die vroeg of we al gezien hadden of het een jongen of een meisje was!

Nog even een dik compliment voor Jay. Op de bevalkamer was een hele onprettige verpleegkundige die het werk voor Jay af en toe heel moeilijk maakte. Hier ging ze super goed mee om! 

 

Ik zou iedereen Jay aanraden als geboortefotograaf. Eerlijk is eerlijk, het kost even wat geld, maar voor ons is het onbetaalbaar. De foto’s zijn schitterend en dragen bij aan de mooie herinnering. We kijken ze nog regelmatig terug en zijn er elke keer weer heel blij mee. 

bottom of page