top of page

Every picuture

tells a story

Verder naar baby

De dag dat jullie kleine mensje geboren wordt, is een dag die werkelijk met geen enkele dag te vergelijken is. Eindelijk ontmoeten jullie, na 9 maanden wachten, jullie kleintje. Je kan dus oprecht zeggen dat het de mooiste dag in jullie leven is! De momenten van spanning, verlangen, (helaas ook de) pijn, opluchting en tranen van geluk komen die dag allemaal voorbij. Dit zijn stuk voor stuk prachtige momenten die ik heel graag voor jullie wil vastleggen. Je zult merken dat je op de dag zelf maar weinig mee krijgt van alle dingen die er gebeuren en de krachten die wij vrouwen laten zien. Hoe mooi is het dan om nadien een geweldig foto-verslag te hebben van deze prachtige dag...

 

We spreken van tevoren af op welk moment ik jullie kant op kom en wat je wel en niet in beeld wilt hebben. Op het moment dat ik binnen ben en jij hard je best ligt te doen zal ik, helemaal op de achtergrond, een smaakvolle reportage maken van dit bijzondere moment. Ik loop niet in de weg en bemoei me nergens mee: het enige dat ik doe is emoties vangen in beelden. 

 

Ruim voor je uitgerekende datum kom ik een kop koffie bij jullie drinken om vast even kennis te maken, zodat er niet een wildvreemde binnen komt op zo'n intiem moment in je leven. Daarnaast bespreken we natuurlijk wat je wel en vooral niet op de foto wilt hebben. 

Klik op de foto om de gehele reportage te zien

geboortefotograaf Breda

Bevalling NOÉ

Geboortefotoggraaf Breda

Bevalling DAAN

_DSC1922ZW.jpg

Bevalling FOS

_DSC0337ZW.jpg

Bevalling JIBBI

_DSC7176ZW.jpg

Bevalling MUK

_DSC1785ZW.jpg

Bevalling SAAR

_0006282ZW.jpg

Bevalling LENNO

Geboortefotorgaaf Breda

Bevalling STAAS

bottom of page